Heavens Shelter House – Mitchells Plain

Een sfeerimpressie van een dag bij Heavens Shelter House in Mitchells Plain, Kaapstad, Zuid-Afrika.

Dit tehuis is zowel weeshuis als schuiladres voor vrouwen en kinderen die thuis worden mishandeld. Op deze dag kwam stichting Run4Schools langs om cadeaus uit te delen en om een nieuwjaarsfeest te houden. Zo werd alle ellende voor een dag vergeten.

Heavens Shelter House-75.JPGHeavens Shelter House-80.JPGHeavens Shelter House-90.JPGHeavens Shelter House-92.JPGHeavens Shelter House-95.JPGHeavens Shelter House-110.JPGHeavens Shelter House-114.JPGHeavens Shelter House-117.JPGHeavens Shelter House-23.JPGHeavens Shelter House-127.JPGHeavens Shelter House-78.JPGHeavens Shelter House-58.JPGHeavens Shelter House-43.JPGHeavens Shelter House-10.JPGHeavens Shelter House-6.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s